Laureatului Premiului „HYPERION”, Ioan Baba: Ecouri la Festivalul „HYPERION” din 13 iunie 2019

ShareShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

MULȚUMIRI CU NEUITARE

Inbox
x

jon baba

11:37 AM (2 hours ago)

to meCENTRUL
Dragă Florian și Emilia,
Ca un bătrân (de la născare) mi-am revenit puțin și am lăsat să se sedimenteze impresiile. Vă mărturisesc (împreună cu echipa cu care am fost) că impresiile sunt din cele mai frumoase și țin să laud la superlativ ținuta academică a evenimentului și nu în ultimul rând pentru HYPERIONUL de EMINESCU care mi-a fost „răpit” la intrarea în casă, soția stabilindu-i locul… astfel fiind admirat de toți care mi-au intrat și intră în casă. Mulțumesc Emiliei pentru NICHITA și „suplimentul” din care am separat o parte pentru cotizația la USR.
La data Înălțării lui Eminescu (15 iunie a.c.), am recurs la postarea evenimentului pe Facebook, acesta fiind unicul semnal la care am recurs. Acum la trei zile, după o privire fugitivă, vă pot comunica că cele postate au fost vizualizate de câteva sute de persoane în 22 de țări (320 de accesări, 56 de comentarii, 7 preluări și 572 de accesări la fotografii).

 În Europa 16 (România, Serbia, Croația, Bosnia și Herțegovina, Muntenegru, Turcia, Marea Britanie, Italia, Spania, Austria, Polonia, Germania, Republica Moldova, Macedonia de Nord, Bulgaria, Danemarca și cu încă un ținut ar fi 17);

► În Canada și câteva state din SUA, precum și în 

► Tunisia, Israel, Maroc și Bangladeș

Despre mass media românească de aicea (care, cu unele excepții – este mizerabilă) vă mărturisesc că nici nu-i urmăresc decât accidental, nu prea știu dacă și cum își vor prezenta obrazul. În presa literară și un săptămânal sârbec va apare o consemnare, s-a vorbit deja pe unele unde herțiene.

Mulțumindu-vă încă odată, vă îmbrățișez cu drag,

Ioan BABA
Novi Sad, 18 iunie 2019
NOTA REDACȚIEI: Premiul „HYPERION” pentru POEZIE s-a mai decernat si poeților: PAUL ARETZU (Caracal, Romnia), ADINA BOGDAN (Drobeta Turnu Severin), EMANUELA BUȘOI (Drobeta Turnu Severin), SIMONA ARETZU, NEDELJKO TREZICI și SLAVICA PEJOVICI din Serbia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *